Adatvédelem

A Lornamead GmbH nagyon komolyan veszi az Ön személyes adatainak védelmét és szigorúan betartja az adatvédelmi törvények szabályait. A következő nyilatkozat áttekintést ad Önnek arról, hogyan végezzük az adatok védelmét és milyen adatot milyen céllal gyűjtünk.

Anonim adatgyűjtés.

Honlapjainkat általában anélkül is meglátogathatja, hogy azonosítaná magát. Mi csupán olyan műszaki adatokat kapunk a látogatóról, mint pl. internetszolgáltatójának neve, a honlap neve ahonnan Ön érkezik, és a honlapok, melyeket nálunk meglátogatott. Ezeket az információkat dátum és idő adatokkal együtt reklám célú belső statisztika, honlapelemzés és honlapjaink a látogatói igénynek megfelelő alakítása érdekében kiértékeljük.
Ennek során Ön mind felhasználó teljesen anonim marad. Nem hozunk létre álnévvel ellátott felhasználói profilokat.

Személyes adatok

Személyes adatok. Amikor Ön a „Kapcsolat” oldalon, vagy akciós oldalainkon (pl. nyereményjátékok, sorsolások, jelentkezés terméktesztelőnek) megadja személyes adatait (pl. nevét, címét, e-mail címét), kérése feldolgozása, vagy az akciók lebonyolítása érdekében, a BDSG (német szövetségi adatvédelmi törvény) rendelkezéseinek megfelelően elmentjük ezeket az adatokat

Amennyiben Ön kifejezetten beleegyezését adta személyes adatai kibővített használatához, pl. hírlevelünkre történő feliratkozással, akkor az Ön személyes adatait a megadott beleegyezési nyilatkozatnak megfelelően felhasználhatjuk ügyfélkapcsolati (pl. exkluzív rendezvényekre történő meghívások, új termékek reklámozása, honlapunk új funkcióiról történő tájékoztatás), valamint marketing és piackutatási célokra. Természetesen telefonon, e-mailben vagy postai levél útján bármikor visszavonhatja személyes adatainak ügyfélkapcsolati, marketing és piackutatási célokra történő használatának engedélyezését. Személyes adatait harmadik személyek nem adjuk tovább.

Személyes adatait harmadik személyek nem adjuk tovább

Cookie-k használata

Honlapjaink felépítésének és tartalmának fejlesztése, valamint a felhasználó-orientált és a lehető legzökkenőmentesebb navigáció kialakítása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Látogatási időtartama alatt úgynevezett session- vagy munkamenet-cookie-kat alkalmazunk. Ezekkel rögzítjük, hogy szörfözése során mely ajánlatokat tekintette meg az számítógépéről. Amikor elhagyja honlapunkat és bezárja böngészőjét, akkor ezek a cookie-k törlődnek. A honlap funkcionalitásának csökkentése nélkül a cookie-k mentését úgy akadályozhatja meg, ha böngészője beállításaiban kiválasztja a cookie-k blokkolása elemet.

Facebook plugin-ek

Alkalmazzunk a Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA által üzemeltetett facebook.com (a továbbiakban: „Facebook”) közösségi honlap plugin-jeit. A plugin-eket a Facebook logóról, vagy a „Facebook Social Plugin” kiegészítésről ismerheti meg. A Facebook plugin-ek áttekintését itt találhatja meg: http://developers.facebook.com/docs/plugins/

Ha egy ilyen plugin funkcióval, pl. a „Tetszik” gombbal rendelkező honlapokat indít el a mi internetes honlapjaink közül, akkor kapcsolódunk a Facebook szerverhez és az Ön böngészőjének megadásával a plugin megjelenik a honlapon. Ezáltal a Facebook kiszolgáló tájékoztatást kap arról, hogy Ön mely honlapjainkat látogatta meg. Ha ennek során Ön tagként be van jelentkezve a Facebook közösségi oldalon, akkor a Facebook ezt az információt hozzárendeli az Ön személyes Facebook felhasználói fiókjához. A plugin funkciók használatakor (pl. a „Tetszik” gombra kattintással, megjegyzés írásával) ezek az információk is hozzárendelésre kerülnek az Ön Facebook fiókjához. Ha nem szeretné, hogy a Facebook hozzárendelje a honlapjainkon gyűjtött adatokat az Ön Facebook fiókjához, akkor honlapjaink látogatása előtt ki kell jelentkeznie a Facebook alkalmazásból.

További információkat az Ön személyes adatainak Facebook általi kezeléséről és az ezzel kapcsolatos jogokról a Facebook adatvédelmi nyilatkozatában találhat: http://www.facebook.com/policy.php.

A Google +1 használata. 

Alkalmazzunk a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (a továbbiakban: „Google”) által üzemeltetett Google keresőmotor „+1” plugin-jét. Ez a plugin a „+1” jelről ismerhető fel.

Ha egy ilyen plugin funkcióval rendelkező honlapokat indít el a mi internetes honlapjaink közül, akkor kapcsolódunk a Google szerverhez és az Ön böngészőjének megadásával a plugin megjelenik a honlapon. Ezáltal a Google tájékoztatást kap arról, hogy Ön mely honlapjainkat látogatta meg. Ha honlapjaink látogatása során Ön be van jelentkezve személyes Google felhasználói fiókjába, akkor a Google az Ön honlaplátogatását hozzárendeli az Ön fiókjához. A plug-in funkciók használatával (pl. a gombra kattintással) ezek az információk is továbbadásra kerülnek a Google számára. Ha nem szeretné, hogy a Google hozzárendelje a honlapjainkon gyűjtött adatokat az Ön Google fiókjához, akkor honlapjaink látogatása előtt ki kell jelentkeznie a Google alkalmazásból. További információkat az Ön személyes adatainak Google ált

További információkat az Ön személyes adatainak Google általi kezeléséről és az ezzel kapcsolatos
jogokról a Google adatvédelmi nyilatkozatában találhat: http://www.google.hu/intl/hu/policies/ http://www.google.de/intl/de/policies/

Twitter használata.

A Twitter és a Re-Tweet funkció használatakor a twitter.com oldal úgynevezett „közösségi pluginjeit”
alkalmazzuk, amelyet a Twitter Inc. 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107 (a továbbiakban: „Twitter”) vállalat üzemeltet. Ha használja a Re-Tweet funkciót, akkor harmadik fél is tudomást szerez az Ön által meglátogatott honlapokról és ez az információ összekapcsolásra kerül az Ön Twitter fiókjával.
További információkat az Ön adatainak Twitter általi kezeléséről valamint az ezzel kapcsolatos jogokról és a személyes adatai védelmében tett beállítási lehetőségekről a Twitter adatvédelmi nyilatkozatában találha: http://twitter.com/privacy. A Twitter adatvédelmi beállításait a fiókbeállításokban módosíthatja: http://twitter.com/account/settings.

Adatvédelmi kapcsolat

Kérdéseivel, reklamációival, adataira vonatkozó jogosultsági vagy törlési igényeivel, és akár javaslataival is e-mailben vagy postai úton akármikor felveheti a kapcsolatot a Lornamead GmbH adatvédelmi megbízottjával. E-mail: datenschutzbeauftragter@lornamead.de.